Demonstraties

Ons Dogfrisbee Demoteam is uitgegroeid tot een grote groep enthousiaste mensen die samen met hun honden de leukste hondensport beoefenen.

Het team bestaat uit verschillende honden, die op verschillende niveau's de sport beoefenen. Deze verscheidenheid maakt het zo leuk om naar te kijken.

Wij geven oa demonstraties bij diverse evenementen. Denk hierbij aan hondenscholen, fairs, jaarmarkten, openingen en zelfs kinderfeestjes.

Door onze mensen, honden, enthousiasme en eigen materialen zijn wij in staat een professionele demonstratie neer te zetten.

Zelf kunnen we voorzien in een indoor sportvloer als de ondergrond te hard is, een geluidsinstallatie met microfoon, tenten voor de honden, enz.

We beginnen een demo altijd met uitleg over de frisbeesport (veiligheid, hondenrassen, worpen enz.). Hierna komen de honden erbij en laten we zien waarom wij de sport zo leuk vinden. Binnen een oogopslag is dat voor de omstanders ook duidelijk.

Na de demonstratie zijn de honden moe en gaan voldaan uitrusten. Dan is er de mogelijkheid voor het publiek om samen met hun eigen honden te komen snuffelen. Als er veel kinderen aanwezig zijn, wordt aan hen ook gedacht en doen we leuke spelletjes met hen om te kijken of er echte frisbee-helden tussen zitten.

Wilt u graag een demo aanvragen voor uw eigen evenement neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen dan uiteraard zo spoedig mogelijk contact met u op om ervoor te zorgen dat uw evenement op een bijzondere manier wordt opgeluisterd.

 

CONTACT 

Kinderfeestjes:

Marloes Wehn 06-33896625

marloes@dogfrisbeedemoteam.nl

 

Demonstraties: 

Patrick van Rosmalen 06-12464384

patrick@dogfrisbeedemoteam.nl

 

Lessen Apeldoorn:

Marcel Koning 06-57545473

marcel@dogfrisbeedemoteam.nl

Lessen Nuland:

Patrick van Rosmalen 06-12464384

patrick@dogfrisbeedemoteam.nl

CONTACT ALGEMEEN

Wolweg 41

7312 BW

Apeldoorn


info@dogfrisbeedemoteam.nl

REKENING INFO:

Rabobank 13.62.35.522

Swift/Bic: RABONL2U

IBAN: NL52RABO0136235522

 

KvK: 17213805

© 2016 by Dogfrisbeedemoteam.nl.